20.1.2013

Puoliväli.

Tänään olemme olleet täällä 4 kuukautta ja 7 päivää. Kotiinpaluuseen on vielä 4 kuukautta ja 7 päivää. Puoliväli on siis saavutettu. Ja paluuliput ostettu.
Puolivälin kunniaksi täällä on myös satanut lunta. Pehmeää valkeaa on maassa nyt noin 10cm ja O on huolissaan siitä, pääseekö huomenna töihin. Huomenna on edessä muutenkin paluu arkeen, kun BBC lupaa tännekin plusasteita ja harmaata. Kaunis valkeus on varmasti siis harmaata loskaa jo huomenna kun puistoonlähdön aika koittaa.

Arki on muutoinkin vahvasti mukana alkavalla viikolla: O lähtee keskiviikkona työreissulle Kööpenhaminaa ja me jäädään lasten kanssa tänne loppuviikoksi. Siis perjantaihin saakka - eli ihan kokonaiset kaksi päivää saan joudun pyörittämään tätä sirkusta yksinäni. Yksinäiseltä se tuntuu, tuo sosiaalisten suhteiden luominen kun on osoittautunut arveluani hankalammaksi täällä. Mutta ei mitenkään pelottavalta tai stressaavalta.

Nyt, kun sunnuntai-illan ratoksi on saatu tulevan viikon ruokatilaukset tehtyä (tämä verkko-ruokashoppailu on NIIN paras keksintö! Suomessa meistä tulee Alepan Kauppakassi-palvelun vakiasiakkaita - jos muut eivät ehdi kesään mennessä saamaan omia, vastaavia, palveluitaan pystyyn!) niin on aika rentoutua vielä hetki, ennen sitä arkea.
Puolivälin yhteenveto tulee tänne myöhemmin. Ehkä huomenna, ehkä myöhemmin. Nyt lapset nimittäin on saatu unten maille ja on aika pienelle laatuajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti