24.4.2013

Paluupostissa

Saavuimme tänne syyskuussa neljän matkalaukun (á 23kg), kahden trolleyn, repun, tuplarattaiden ja käsilaukun kanssa.
Nyt, 7,5 kuukautta myöhemmin, meiltä on täältä jo lähtenyt takaisin Suomeen se neljä matkalaukkua (á 16-20kg) ja silti tätä tavaraa riittää. Jo pelkästään leluja meillä on varmaan täyttämään kaksi laukkua - jos siis ne kaikki mukaan otettaisiin. Ei tietysti oteta, Suomeen raahataan vain rakkaimmat ja mieluisimmat, Duplot ja Brion junat, täältä ostetut Pipsa Possu- ja Mike the Knight lelut, tärkeimmät iltasatukirjat (Veera ja menopelit/keittiöpuuhat/maatilan eläimet, Riku, Roope ja Ringo-kirjat ja pari muuta) ja tietysti iso lauma unikavereita. Mutta tulee siitäkin jo.

4,5 viikon päästä lähdemme täältä kuuden matkalaukun (á 23kg), neljän trolleyn, repun, tuplarattaiden, parin käsilaukun ja appivanhempien kanssa takaisin Suomeen. Ihan varmasti saamme kaiken tarvittavan ja tarpeellisen mukaamme, mutta vähän tässä viikkojen vähetessä alkaa vaan pohtia, että mitenhän vaan mahdutaankaan.

Lopulta tiedän meidän mahtuvan ihan hyvin. Toki se viimeinen viikko tulee olemaan aika kiireinen ja täynnä yhtä-jos-toista säätöä, kun yritetään saada jotain tavaroita annettua täällä eteenpäin, toisia kierrätettyä muita reittejä ja loppuja sitten joko käytettyä loppuun tai pistettyä pois. Naapurit tulevat hukkumaan lahjoitustavaratulvaan, toivon heidän osaavan ja kehtaavan sanoa, kun ovat saaneet tarpeekseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti