30.4.2013

Just another Tuesday.

 Vappu suomessa. Just another Tuesday in Colchester. Ja Wednesday. Arkipäivä. Tavallinen arkipäivä, huomenna. Ei sillä, että viime vuosina olisi niin kamalan railakkaita vappuja tullut vietettyä, edellisen kerran olimme Ullanlinnallakin 2009 - joka olikin viimeinen lapseton vappu: 2010 neiti oli mukana vielä nahan alla ja siitä eteenpäin ihan omana itsenään. Viime vuonna oltiin ekaa vappua neljästään. Kotona. Rauhassa. Hiekkalaatikolla ja ihan omassa porukassa, oman pöydän ääressä vappupäivälliselläkin.
Vappu 2012 - neiti selvästi miettii, että kannattaisko tällasta nyt lähtee tavoitteleen vai ei... Onneksi ei IHAN vielä tarvitse päättää! :)
Tästä Vapusta alkaakin meidän viimeinen kuukausi täällä. Kuukausi, jolloin palaamme kotiin. Koko ajan täällä olen sanonut meidän viipyvän täällä 'til the end of May. Ja nyt, huomenna, on May. Se, jonka lopussa palaamme kotiin.

O tuli tänään kaupan kautta kotiin: oli käynyt - ilmeisesti FB:n innostamana - ostamassa munkkeja ja kuohuviiniä. Puolet ostoksista nautittiin koko perheellä jälkiruoaksi, toinen odottaa sitä, että lapset nukahtavat. Kukin osaa ehkä arvata, miten päin nuo puolikkaat menivät?
Sitä siis tässä odottelen, kone sylissäni sohvalla; että lapset nukahtavat ja O vapautuu yläkerrasta tänne vappuskumpille. Cheers Vapulle! Cheers toukokuulle! Ja cheers meidän viimeisille neljälle viikolle tässä talossa, tässä kaupungissa ja tässä maassa!
*klink* laseihinne siis, siellä koti-Suomen wappuhumussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti