2.5.2013

Bank Holidays ja kesäsää

Suomessa on palattu arkeen, mutta täällä toukokuun pitkät viikonloput ovat vasta alkamassa: ensi viikolla maanantai on vapaapäivä - early May bank holiday. Ja tässä kuussa on vielä toinenkin samanmoinen, maanantai 27.5. on myös vapaa - spring bank holiday. Tästä johtuen puistoon on koko viikon rakenneltu tivolia. Maanantaina nurmikolle, ihan takapihan muurimme taakse myös, oli kyörätty kolme karusellia, mini-vuoristorata (mallia Vauhtimato by Särkänniemi), pikku-viikinkilaiva ja useampi ilmattomalta pomppulinnalta näyttävä käärö. Näitä on sitten pitkin viikkoa ollut kasailemassa 1-3 ei-niin-kovin-ahkeran-ja-työlään oloista ukkelia. Eikä siis valmista ole vieläkään, kuulemma lauantaista maanantaihin pitäisi olla sekä valmista että toimintaa, katsotaan nyt.
Joka tapauksessa, meillä on nyt koko viikko toivoteltu sitten hyvät yöt myös karusellille. Ja muistettu mainita, että se mopo-karusellin vaaleanpunainen mopo on sitten neidin oma. Selvähän se.

Sää on myös luvannut taas hyvää, kuten alta näkyy.
Viikonloppuna on luvassa siis viimeinen viikonloppu täällä ilman sen kummempia suunnitelmia. Käymme varmaan tuossa puiston tivolissa pyörimässä jonain päivänä, muutoin menemme varmasti vain fiiliksen mukaan. Ja siivoamme hieman. Ja tietysti pesemme pyykkiä, sen kun saa nyt niin ihanasti raikkaan kuivaksi tuolla kesäsäässä. Ehkä pakkaamme pari juttua, joita ei enää tarvita. Ja mietimme ruokakaappien inventaarion kautta viimeisten viikkojen ruokalistoja.
...
Eli ihan rennosti vaan. Grillaillen.

Ensi viikonloppuna saamme O:n veljen tyttöystävineen vielä kylään, sitä seuraavana olemme sopineet naapurin A&P&F-trion kanssa Euroviisuiltamista ja sitten ollaankin jo toukokuun toisessa pitkässä viikonlopussa. Ja meidän viimeisessä viikonlopussamme täällä. Aika. Huh!
Nyt on kuitenkin edessä vielä rauhaisa, kohtuullisen suunnittelematon, viikonloppu edessä. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti