27.5.2013

Haikeuspäivä

Viimeinen aamu täällä. Tai siis on huomennakin aamu, mutta se on kiireen aamu: pitää herätä heti viiden jälkeen, että ehtii saada kaiken lopun tehtyä ennen kuin kyytimme tuosta portilta lähtee kello kuusi. 
Makaan nyt vielä tässä, peiton alla. Viimeistä kertaa tässä kohdassa, sillä tänään vaihdamme yläkerran makuuhuoneet takaisin. Eli siirrämme lasten sängyt tähän pienempään huoneeseen, joka on nämä kuukaudet ollut meidän huoneemme. Ja siis me tietysti nukumme ensi yön tuolla seinän toisella puolella. 
Sen verran kun nyt nukumme.

Appivanhemmat saapuivat tänne lauantaina "hakemaan meitä kotiin". Käytännössä avuksi, joka onkin jo ollut korvaamatonta. Lasten perussetti on nyt pyörinyt oikeasti tuossa sivussa ja me olemme O:n kanssa voineet rauhassa keskittyä pakkaamiseen, pyykkäämiseen ja muihin "lopunajan" toimiin. 

Tänään ohjelmassa on vielä hieman sitä pakkaamista, vähän pyykkäämistä, paljon talon rymsteerausta ja inhottavasti jäähyväisiä. Naapurit ovat olleet viikonlopun juhlimassa häitä Lontoon kupeessa, mutta palaavat tänään parahiksi hyvästelemään ja ottamaan vastaan "ihan pari juttua", mitä meiltä täältä olisi jäämässä...

Inhottava, hässäkkäinen haikeuspäivä - jonka takana kuultaa kuitenkin se riemu, että huomenna lähdemme kotiin!

1 kommentti: