28.12.2012

Välipäivän väliviesti

Joulu tuli ja joulu meni. Nämä pyhät ovat menneet suloisessa joutilaisuudessa - siis niin pitkälti kuin kahden alle kaksi-ja-puolivuotiaan kanssa nyt on mahdollista - enkä ole ehtinyt (jaksanut? Saanut aikaiseksi?) purkaa kameralta kuvia ja koostaa sieltä tänne joulumme kulkua. Ja koska olen nyt päättänyt moisen kuvakollaasin tehdä, niin sellainen on sitten tulossa. Kunhan ehdin (jaksan? Saan aikaiseksi?).

Joulunjälkeinen elämä on sujunut uusien lelujen kanssa ryskätessä, kuusenneulasia imuroidessa, jouluruokatähteiden hyödyntämisessä (ja poisheittämisessä), sadetta pitäessä ja anopin vierailua odotellessa. Aamut ovat olleet kohtuullisen aikaisia, kiitos juniorin ilmeisen earlybird-vaiheen (ja ehkä hieman flunssankin...); aamuja on aloiteltu niin neljällä kuin viidelläkin alkavilla kellonlyömillä. Tällä joululomalla ei siis ole tullut istuttua pitkiä iltoja kynttilöiden tuikkeessa, glögimuki ja joululahjakirja kädessä ja suklaarasia käden ulottuvilla - vaan nukkumaan on paineltu kiltisti (ja silmät jo ristissä) aikuisväelläkin jo pian kymmenen jälkeen. Tai ennen.
Senkin vuoksi on tuo blogi-kuva-projekti jäänyt nyt lomalöysäilyn jalkoihin. Kun virtaa vaan ei ihan tunnu riittävän, niin omalla preferenssilistallakin kärjessä keikkuu lepo joka kerta kun huligaanit on saatu unten maille.

Nyt meillä kuitenkin ollaan taas hereillä. Ja nälkäisiä. Joten ei auta muu, kuin kaivautua esiin tästä sohvasta, viltin alta lämpimästä, ja aktivoitua keksimään kullanmuruille välipalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti