7.11.2012

Missä välissä?

Päivityshiljaisuus on taas vallinnut. Tahattomasti. Viikonloppuna tuntui, ettei ollut mitään kerrottavaa - tai ainakaan hyvää ideaa siitä, mihin nyt täällä tarttuisi. Oli vaan mukavaa, kiireetöntä perheaikaa. Ja paljon pyykkiä. Arjen palatessa ideoitakin alkoi tulla, mutta nyt vastaan on tullut ajan puute. Teimme nimittäin O:n kanssa iPhone-lakkosopimuksen; perheen yhteinen aika kun tuntui valuvan siihen, että lapset juoksivat vanhemman luota toiselle ja kumpikin meistä oli aina vaan uponnut jonnekin muka-tärkeään netti-plinplailuun noilla kirotuilla "äly"puhelimillamme. Nyt olemmekin sopineet, että illat ovat yhteistä LIVE-aikaa ja pelit & vehkeet pistetään huilille ainakin siksi aikaa kun lapset ovat hereillä. Ja mieluusti sen jälkeenkin, että saisimme vähän aikaa toisillemmekin, emmekä kommunikoisi vain facebookin, twitterin ja mailin välityksellä.
Niinpä onkin tuntunut, että jos (=kun) en lasten päivällä nukkuessa ehdi tänne kirjoittaa, en sitä ehdi sinä päivänä sitten ollenkaan. Ja tuohon päiväuniaikaan on usein kasautunut pari muutakin - anteeksi vain kärsimättömät, päivityksiä kyttäävät sukulaiset siellä Suomessa (kun eihän tätä muut lue. Seriously.) - prioriteettitasoltaan hieman tärkeämpää juttua (tiskit, pyykit, päivällisen valmistelu...), joiden parissa onkin sitten se koko aika mennyt.

Tänäänkin aie on oikeastaan kariutunut, tällä kertaa tosin sen takia, että esikoinen ei meinannut millään, siis MILLÄÄN, rauhoittua päiväunille. Istuin lopulta sänkymme jalkopäässä kolmisen varttia ennen kuin kaksveen taistelu unta vastaan haipui. Ja siinä vaiheessa yksvee heräsikin omasta sängystään. Niinpä toive tämän päivän omasta hetkestä oli kokonaan haudattu, mutta onneksi juniori on sen verran leppoisampi kaveri iPadin suhteen kuin siskonsa, niin sain tämän verran kirjoitettua ennen kaksveen heräämistä.
Nyt nimittäin yläkerrasta kuuluu tepsutus; neiti on siellä ilmeisesti heränny ja suunnannut potalle. Vahinkojen ja jälkipyykin minimoimiseksi lähdenkin NYT sinne auttamaan...

4 kommenttia:

  1. Ellei teille kummallekaan tule kovia vieroitusoireita tai lakko ala huomaamatta repeillä, syön jonkun mollamaijahatun vielä.... ;) Mutta, vakavammin, mä inhoan sitä, miten paljon hukkaa elämästä "sosiaalisessa" mediassa ja muutenkin koneella palloiluun!
    -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tarkastuskäynti sovittu, alkaen 7.12. ;) Katotaan sitten, miten meillä tän suhteen menee!
      Oliko se siis se hattu, vai hatullinen jotain muuta? XD

      Poista
  2. Moi Vilma! Kyllä täällä ahkerasti muitakin käy, kuin vaan sukulaiset. Sulla on niin hauska tapa kirjoittaa, että melkein päivitttäin käyn katsomassa mitä teille kuuluu ja onko uusia juttuja tullut. Jatka samaa rataa!

    Tiina Liponen, sieltä kotikonnuilta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, onpa hauska kuulla! Pitääpä ryhdistäytyä päivitysten suhteen. Tässähän tulee paineita!
      Terkut Kinkomaalle! <3

      Poista